main logo
666

Fundașul Zimbru, lovit în timpul unui meci, transferat în Rotterdam

Fotbalistul olandez, care juca la echipa Zimbru Chișinău, și, care a ajuns în comă în timpul unui meci de fotbal, a fost transportat la un spital din Rotterdam, Țările de Jos.

Fundașul Zimbru, lovit în timpul unui meci, transferat în Rotterdam

La amiază, un avion medical, comandat de rudele acestuia, a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Medicii ne-au spus că tânărul este în continuare în stare critică, dar stabilă și că există șanse ca el să-și revină cât mai curând, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

După ce o săptămână s-a aflat în comă în reanimare la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, fotbalistul olandez, accidentat, sâmbătă, în timpul unui meci, a fost scos din spital, astăzi, în jurul orelor 13:00 și transportat cu ambulanța la Aeroport, unde era așteptat de un avion medical comandat de părinții săi. 

Medicii moldoveni, care l-au îngrijit în tot acest timp, ne-au spus că Donny Van Iperen este în stare gravă, însă are toate șansele să se pună din nou pe picioare, mai ales că acum două zile a deschis ochii, fiind conștient de ce se întâmplă în jurul său.

Fotbalistul va fi asistat de o echipă de medici din Olanda, care a venit special la Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării