main logo
590

Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a revenit la echipa Benevento Calcio

Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a revenit la echipa Benevento Calcio şi a reluat pregătirile pentru noul sezon cu formaţia italiană.

Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a revenit la echipa Benevento CalcioFoto: ecoul.md

Presa a publicat câteva poze cu mijlocaşul naţionalei Moldovei, care s-a alăturat lotului grupării pregătite de Filippo Inzaghi, care în sezonul trecut a retrogradat în a doua ligă valorică, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Ziariştii italieni scriu că Artur se va antrena deocamdată separat pentru că încă nu s-a refăcut complet după accidentare. Totodată, site-urile sportive scriu că Ioniţă ar urma să discute cu conducerea clubului în ce condiţii ar putea rămâne la Benevento şi a evolua în Serie B.

Fotbalistul s-a accidentat la genunchi la mijlocul lunii mai în partida cu formația Crotone din Serie A și nu a mai jucat până la finalul sezonului.

Mijlocașul s-a aflat luna trecută la Madrid, acolo unde a trecut un curs de recuperare fizică. El a stat o perioadă şi la Chişinău.

Ioniţă s-a transferat la Benevento acum un an, iar în sezonul precedent a jucat în 36 de meciuri în Serie A și a marcat 2 goluri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării