main logo
862

Fotbalistul Gareth Bale ar putea fi împrumutat pentru o sumă record

Gareth Bale (29 de ani) nu va mai juca din sezonul următor la Real Madrid, după cum a anunţat chiar Zinedine Zidane, dar galezul nu duce lipsă de oferte.

Fotbalistul Gareth Bale ar putea fi împrumutat pentru o sumă record

Potrivit Mirror, prima formaţie care se interesează de serviciile lui Bale este Tottenham.

Englezii nu vor că-l cumpere definitiv, ci să-l împrumute pentru un sezon, în schimbul unei sume uriaşe, 13 milioane de euro, transmite Ştiri.md cu referire la prosport.ro.

Zidane a recunoscut public că nu-l mai vrea mijlocaş. A vorbit deschis despre acest subiect în conferinţa de presă de după înfrângerea suferită de "galactici" cu 3-1 pe terenul lui Real Sociedad. 

A dezvăluit că fotbalistul cumpărat în 2013 de Real Madrid cu peste 100 de milioane de euro nu mai intră în planurile sale. 

”Nu ştiu ce va fi data viitoare. Bale este bine din punct de vedere fizic. Este clar ce mesaj am transmis în ultimele două săptămâni, vom vedea ce va fi la ultima etapă”, a spus Zidane, care a lăsat să se înţeleagă faptul că Bale nu va mai fi folosit deloc până la finalul sezonului.

Iniţial se credea că Bale va fi folosit ca monedă de schimb într-un eventual transfer bombă pregătit de Real Madrid, pentru cumpărarea lui Eden Hazard (28 de ani), dar spaniolii vor să scape de salariul uriaş al fotbalistului, dacă nu pare o echipă care să le satisfacă pretenţiile financiare.

Gareth Bale a marcat 14 goluri şi a livrat şase pase de gol în 42 de meciuri la Real Madrid în acest sezon, unul de coşmar pentru madrileni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării