main logo
905

Fotbalistul cu 5 sezoane la Real Madrid, care nu a jucat niciun minut

Fostul star brazilian Rodrigo Fabri a ajuns pe Santiago Bernabeu în 1997 și a părăsit Real Madrid cinci ani mai târziu, fără să joace niciun minut pentru madrileni.

Fotbalistul cu 5 sezoane la Real Madrid, care nu a jucat niciun minutFoto: Prosport.ro

Fotbalistul și-a amintit de perioada cumplită pe care a petrecut-o la clubul blanco, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

Real Madrid a plătit în iarna sezonului 1997/98 suma de 10 milioane de dolari pentru mijlocașul brazilian Rodrigo Fabri celor de la Associacao Portuguesa.

Rodrigo Fabri este un nume care nu mai spune mare lucru fanilor lui Real Madrid, deși fotbalistul a stat 5 ani la formația de pe Santiago Bernabeu.

„Mă descurcam foarte bine aici, în Brazilia, jucam foarte mult. Am avut oferte și de la alte cluburi, precum Roma sau Deportivo de la Coruna, care era o echipă de top la acea vreme. 

Propunerile, din punct de vedere financiar, erau foarte asemănătoare, dar pentru măreție, am ales-o într-un final pe Real Madrid”, și-a început povestea fostul jucător, într-un interviu pentru brazilieni de la UOL Esporte.

Problema este că, până la transferul său din 2003 la rivala Atletico Madrid, Fabri nu a jucat niciun minut într-un meci oficial pentru Real Madrid.

Au urmat cinci transferuri la cinci echipe diferite: Flamengo, Santos, Valladolid, Sporting Lisabona și Gremio.

„Profesional, trebuie să spun că a fost o alegere proastă, pentru că nu au profitat de faptul că eram jucătorul lor și m-au tot cedat an de an la alte echipe. Nu poți să prinzi rădăcini nicăieri în stilul acesta, joci un singur sezon și apoi te întorci înapoi de unde ai plecat”, recunoaște sincer Rodrigo Fabri.

Prezența lui la Real Madrid a coincis cu perioada în care activau la gigantul spaniol superstaruri precum Luis Figo, David Beckham, Zinedine Zidane, Raul Gonzalez sau brazilianul Savio, care nu i-au dat nicio șansă lui Rodrigo Fabri.

„Antrenor era Vicente del Bosque. Noi am avut o conversație foarte sinceră, el era un antrenor excelent și o persoană extraordinară. El mi-a spus: «Rodrigo, tu ai o calitate incredibilă, dar competiția aici astăzi este incorectă. Așa că trebuie să găsim un loc unde să joci fotbal». 

A trebuit să plec sub formă de împrumut, altfel nu aș fi făcut nimic un an întreg la Real Madrid”, a adăugat Fabri despre situația din acel moment de pe Santiago Bernabeu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării