13 octombrie, 17:35
342
0
Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la COVID-19
13 octombrie, 17:35
342
0

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează Bloomberg și Washington Post.

Unul dintre cei mai faimoși fotbaliști ai lumii a dat testul în timp ce se afla în cantonamentul naționalei Portugaliei, anunță Federația de Fotbal de la Lisabona, transmite Știri.md.

Știri.md amintește că în luna martie, Cristiano Ronaldo a intrat în autoizolare la domiciliu, în Madeira, după ce colegul lui de echipă, Daniele Rugani, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Totodată, aflat în carantină la el acasă, în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mâinile în sân și să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19

Cristiano Ronaldo şi compatriotul său Jorge Mendes, un influent agent de jucători, au donat echipamente unor spitale din ţara lor, necesare tratării pacienţilor infectaţi cu coronavirus. 

Beneficiarele donaţiilor au fost spitalul Santa Maria, din capitala Lisabona, şi spitalul Santo Antonio, din Porto, al doilea oraş al ţării. 

Echipamentele donate de Cristiano Ronaldo şi Jorge Mendes constau mai ales în paturi, ventilatoare, monitoare cardiace, pompe de perfuzie, seringi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter