286
0
Fotbaliștii Kokorin și Mamaev pot rămâne închiși. Ce cer procurorii
286
0

Un procuror rus a cerut condamnare cu închisoarea pentru cei doi foşti fotbalişti Aleksandr Kokorin (Zenit Sankt Petersburg) şi Pavel Mamaev (Krasnodar), aflaţi în arest pentru huliganism.

Astfel, pentru Kokorin se cere o condamnare la închisoare de un an şi şase luni, iar pentru Mamaev un an şi cinci luni, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

La începutul anului, un tribunal a admis solicitarea procurorilor pentru prelungirea arestului preventiv în cazul celor doi fotbalişti, deşi aceştia înaintaseră cereri de eliberare condiţionată.

Kokorin şi Mamaev au fost închişi la mijlocul lunii octombrie 2018 sub acuzaţiile de agresiune şi huliganism. În decembrie, justiţia a renunţat la acuzaţia de agresiune, înlocuind-o cu cea de vătămare corporală uşoară din culpă. Acuzaţia de huliganism, pasibilă de o pedeapsă de şapte ani de închisoare, a fost menţinută.

Kokorin şi Mamaev au fost arestaţi după ce au agresat, pe 8 octombrie, când erau vizibil în stare de ebrietate, mai multe persoane într-o cafenea din centrul Moscovei. 

Printre cei agresaţi era un înalt funcţionar al ministerului rus al Comerţului, Denis Pak.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter