main logo
1375

Fotbalist moldovean, întâmpinat cu mai multă pompă decât Ronaldo

Un fotbalist moldovean a fost întâmpinat la noua sa echipă cu mai multă pompă chiar și decât Cristiano Ronaldo la Juventus.

Fotbalist moldovean, întâmpinat cu mai multă pompă decât Ronaldo

Petru Racu a semnat astăzi cu Neftchi Baku. Lidera din Azerbaijan i-a dedicat un întreg video fundașului moldovean.

Transferul lui Petru Racu de la Sheriff Tiraspol la Neftci Baku a fost anunțat azi dimineața, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

În clipul video publicat pe canalul de Youtube al formației din Azerbaijan, moldoveanul apare într-o ținută stilată, plimbându-se pe străzile din Baku cu fularul noii sale echipe. 

Fundașul în vârstă de 31 de ani nu a mai prelungit acordul cu gruparea tiraspoleană și, fiind liber de contract, s-a alăturat lui Neftchi.

Fotbalistul va petrece in capitala Azerbaijanului următoarea jumătate de sezon. 

Petru Racu este unul dintre cei mai valoroși jucători moldoveni din ultimul deceniu. El a bifat 48 de meciuri în tricoul selecționatei Moldovei. 

De-a lungul activității sale sportive, el a cucerit de trei ori titlul de campion al Moldovei, de două ori în componența lui Sheriff și o dată împreună cu Milsami.

În 2004, fundașul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător moldovean al anului. De asemena, o bună parte a carierei, Racu a petrecut-o în Suedia. 

Acolo, în componența lui Norrkoping, a cucerit titlul de campion și în două cazuri a fost desemnat jucătorul anului al acestei echipe.

Tot acolo, Petru a cunoscut-o pe soția sa, Mix Haxholm, o vedetă din lumea modelling-ului. 

Mix este de origine tailandează, iar în anul 2003, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din această țară. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării