main logo
496

Fotbal: Neymar se întoarce la Paris, cu gândul la Cupa Mondială 2018

Brazilianul Neymar, atacantul-vedetă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, urmează să revină vineri în capitala Franţei, la două luni după intervenţia chirurgicală la piciorul drept, pentru ultima fază a recuperării sale, înainte de a participa la Cupa Mondială 2018 alături de selecţionata ţării sale.

Fotbal: Neymar se întoarce la Paris, cu gândul la Cupa Mondială 2018Neymar se întoarce la Paris, cu gândul la Cupa Mondială 2018.

Conform cotidianului L'Equipe, Neymar va pleca de la Rio de Janeiro la bordul unui zbor Air France, care urmează să aterizeze vineri dimineaţă pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaules.

Starul brazilian se va deplasa apoi la centrul de pregătire al clubului, de la Saint-Germain-en-Laye, unde colegii săi se pregătesc pentru deplasarea de la Amiens, din cadrul etapei a 36-a din Ligue 1, transmite Agerpres.

Clubul PSG a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că Neymar va fi supus "în următoarele zile" unor noi teste medicale, sub supravegherea medicului lui PSG, Eric Rolland, şi a celui al selecţionatei Braziliei, Rodrigo Lasmar, pentru a se evalua modul în care decurge recuperarea fotbalistului după operaţia la piciorul drept, efectuată pe 3 martie, în Brazilia, scrie Le Parisien.

În vârstă de 26 ani, Neymar s-a accidentat pe 26 februarie, în cursul meciului cu Olympique Marseille din campionatul Franţei, ratând toate meciurile disputate de PSG de atunci, inclusiv manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pierdută în faţa spaniolilor de la Real Madrid (1-2), pe 6 martie.

Revenirea în Hexagon îi va permite brazilianului să asiste la finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Herbiers, programată marţi, brazilianul urmând să fie prezent în data 12 mai pe Parc des Princes, la meciul dintre PSG şi Rennes, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a trofeului de campioană naţională.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării