136
0
Fotbal la Chișinău cu avocații din Republica Moldova și România
136
0

Apărătorii din Republica Moldova se vor confrunta cu avocații din România la o competiție de fotbal. Turneul ”Cupa Uniunii Avocaților din Republica Moldova la fotbal 2019” se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai, la Chișinău.

Foto: bizlaw.md

Competiția este un mesaj de răspuns la turneul organizat anul trecut în România, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md.

Meciurile de fotbal vor fi disputate la Complexul Sportiv ”Urban Arena” în mun. Chișinău, str. Gheorghe Asachi, 23 ”A”, după cum urmează:

  • 24 mai, între orele 09:00-16:00;
  • 25 mai, între orele 14:30-18:00.

Echipa de fotbal a Uniunii Avocaților din Moldova a fost plasată în Grupul ”A” și va juca meciuri cu echipele Barourilor Mureș, Mehedinți și ADSA (Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților). Autoritățile anunță că, în total, și-au anunțat prezența echipele de fotbal ale 18 barouri de avocați din România.

Fiecare echipă de fotbal va contribui la organizarea evenimentului sportiv printr-o taxă de participare, din care vor fi acoperite cheltuielile de locațiune a terenurilor de fotbal, cupelor, diplomelor.

Citește și
article image
Dodon: Acordul de Asociere cu UE nu permite aderarea...
2
89
article image
Imagini virale: Poliţist, prins în trafic fără asigurare...
0
295
article image
Câte automobile electrice sunt înregistrate în prezent în...
2
269
article image
Igor Dodon anunță când Vladimir Putin ar putea veni în R....
7
1017