main logo
687

Fiul lui David Beckham a debutat la echipa secundă a clubului Brentford

Romeo Beckham, fiul starului David Beckham, a debutat marţi la echipa secundă a clubului de fotbal Brentford, aflată pe locul 9 în Premier League, după ce săptămâna trecută a semnat un contract cu gruparea londoneză, fiind cedat de Inter Miami, club aflat în proprietatea tatălui său, transmite EFE.

Fiul lui David Beckham a debutat la echipa secundă a clubului Brentford

Romeo, 20 de ani, al doilea fiu al lui David Beckham, s-a antrenat în ultimele luni cu echipa de rezerve a lui Brentford şi a semnat un contract cu ''albinele'', în calitate de jucător împrumutat de la Inter Miami, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Fiul lui Beckham a intrat pe teren în repriza secundă când echipa sa era condusă cu 2-1 de Erith and Belvedere, dar în final Brentford a întors scorul şi s-a impus cu 3-2 într-un meci din competiţia London Senior Cup. A fost primul meci competitiv pentru Romeo Beckham din luna septembrie.

David Beckham s-a aflat printre cei 554 de spectatori din tribună şi a încercat să treacă neobservat, dar câţiva fani l-au recunoscut şi i-au cerut fotografii şi autografe. De obicei, meciurile echipei secunde sunt urmărite de circa 160 de fani. 

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării