main logo
290

FIFA şi UEFA au adresat mulţumiri preşedintelui FMF Pavel Cebanu

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, au adus mulţumiri preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu, pentru munca depusă în acest post timp de 22 de ani.

FIFA şi UEFA au adresat mulţumiri preşedintelui FMF Pavel Cebanu

„Din numele comunităţii fotbalistice internaționale, vreau să Vă felicit și mulțumesc pentru angajamentul extraordinar și pentru toate proiectele în care V-ați implicat, nu doar la conducerea FMF timp de 22 de ani, dar și pentru binele fotbalului internațional. Prin toate activitățile Dvs. în calitate de membru al Comitetului de Fotbal FIFA, în anii 2007 – 2012, și membru al Comitetului de Organizare al Campionatului Mondial FIFA U-17 (2012 – 2017) ați avut o contribuție importantă la dezvoltarea sportului nostru și promovarea lui în lume. Vă doresc toate cele bune şi sper să ne reîntâlnim în viitorul apropiat”, se spune în scrisoarea semnată de Gianni Infantino, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

„Moldova a avut pe parcursul istoriei fotbaliști faimoşi. Ați fost unul dintre ei, recunoscut și de UEFA prin premiul ”Golden Player”, acordat la festivitatea din 2004 cu ocazia jubileului de 50 de ani de la fondarea UEFA. Abilitățile de lider manifestate pe terenul de fotbal V-au permis să construiți o carieră și mai impresionantă, în calitate de oficial de cel mai înalt nivel în fotbal. După șapte mandate de președinte al FMF, trebuie să fiți mândru de fundamentul solid pe care l-ați construit pentru fotbalul din Moldova și pentru succesul său în viitor. Numai faptul că Moldova are o ligă de fotbal unită, în ciuda crizei politice continue, este cea mai remarcabilă recunoaștere a modului în care sportul poate uni oamenii și îi poate ajuta să-și depășească temerile și diferențierile. Familia europeană a fotbalului a fost mândră și onorată să aibă un partener de încredere în persoana Dvs. pe parcursul a peste două decenii”, se subliniază în mesajul expediat de Aleksander Ceferin.

Pe adresa FMF au sosit aprecieri date liderului fotbalului moldovenesc şi de la multe federaţii europene de profil.

Pavel Cebanu şi-a anunţat demisia pe 22 aprilie. Alegerea viitorului preşedinte al FMF va avea loc pe 22 mai curent. Directorul executiv al FMF, Leonid Oleinicenco, a fost primul care și-a anunțat candidatura pentru această funcție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării