main logo
500

FIFA are deplină încredere în Rusia în privinţa securităţii la CM 2018

FIFA a anunţat că are deplină încredere în măsurile de securitate pe care Rusia le va implementa în timpul Cupei Mondiale de fotbal 2018 (14 iunie-15 iulie), după ce un ziar german a scris că turneul final este expus unui ameninţări teroriste fără precedent.

FIFA are deplină încredere în Rusia privind securitatea la CM 2018FIFA are deplină încredere în Rusia în privinţa securităţii la CM 2018.

„Standardele ridicate de securitate din Rusia au fost deja şi sunt constant adaptate la cerinţele specifice şi provocările unui asemenea eveniment major sportiv. Cupa Confederaţiilor de anul trecut, repetiţiile pentru Cupa Mondială au arătat că acest concept este eficient'', a precizat un purtător de cuvânt al forului, când au mai rămas 100 zile până la meciul de deschidere de la Moscova.

Ziarul Bild a relatat marţi că serviciul federal de poliţie penală (BKA) avertizează despre un risc ridicat al unui atac islamist la Cupa Mondială. BKA a evitat însă să facă comentarii pe tema acestui raport, transmite Agerpres.

Meciul de deschidere al turneului este programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, între Rusia şi Arabia Saudită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării