main logo
566

FIFA a dezvăluit numele candidaților la Premiul Puskas

FIFA a dezvăluit numele celor 11 candidați la Premiul Puskas, care va fi oferit autorului celui mai frumos gol al anului.

FIFA a dezvăluit numele candidaților la Premiul PuskasFoto: publika.md

Pe listă este și execuția senzațională a atacantului naționalei Cehiei, Patrik Schick, în meciul cu reprezentativa Scoției de la EURO 2020, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Și la celălalt turneu al verii trecute de pe continentul sud-american, Copa America, a fost marcat un gol de generic. Columbianul Luis Diaz a fost autorul care a înscris în poarta Braziliei.

Pe listă se regăsește și "lovitura scorpionului", reușită de jucătorul grupării Borussia Monchengladbach, Valentino Lazaro, în meciul cu Bayer Leverkusen din campionatul Germaniei.

FIFA a trecut în listă și câteva goluri din fotbalul feminin. În top 11 au intrat trei reușite ale reprezentantelor sexului frumos.

Câștigătorul Premiului Puskas va fi ales de un juriu format din foști fotbaliști și fani din întreaga lume, care pot vota pe site-ul forului fotbalistic mondial. Numele câștigătorului va fi anunțat la evenimentul online FIFA The Best din data de 17 ianuarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării