main logo
314

FC Liverpool a câștigat derby-ul cu Everton: Scorul obținut

Favoritele la titlu în Premier League au obținut victorii în etapa a 14-a. FC Liverpool a câștigat derby-ul Merseyside cu Everton, scor 4-1.

FC Liverpool a câștigat derby-ul cu Everton: Scorul obținutFoto: thisisanfield.com

Căpitanul „cormoranilor” Jordan Henderson a deschis scorul în minutul 9 al meciului disputat pe Goodison Park, iar imediat Mohamed Salah a dublat avantajul oaspeților, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Până la pauză, Everton a redus din diferență prin Demarai Gray. În repriza secundă, însă, speranțele gazdelor la un rezultat pozitiv au fost spulberate de același Salah, care a făcut 3-1, iar apoi și de Diogo Jota, care a completat victoria spectaculoasă a „cormoranilor”.

Într-o altă partidă, campioana en-titre Manchester City s-a impus în deplasare în fața grupării Aston Villa, scor 2-1. Ruben Dias și Bernardo Silva au punctat pentru „citadini” în prima repriză.

Ollie Watkins a înscris pentru gazde după pauză, însă Aston Villa nu a putut face mai mult de atât.

O victorie la limită a obținut aseară și Chelsea Londra. „Aristocrații” au învins formația Watford cu 2-1 pe terenul acesteia. În prima repriză, Mason Mount a marcat pentru Chelsea, însă gazdele au dat o replică pe măsură prin golul lui Emmanuel Dennis. În minutul 72, oaspeții au dat lovitura de grație. Același Mount i-a pasat lui Hakim Ziyech, care a înscris golul decisiv.

După meciurile de aseară, Chelsea rămâne liderul campionatului, cu 33 de puncte. Manchester City are 32 de puncte, iar FC Liverpool – 31.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării