main logo
879

FC Florești, exclusă din Divizia Națională: Motivul sancțiunii

Echipa FC Florești a fost exclusă din Divizia Națională în urma ședinței desfășurate pe 17 ianuarie.

FC Florești, exclusă din Divizia Națională: Motivul sancțiuniiFoto: nordnews.md

Comitetul de Etică al Federației Moldovenești de Fotbal, în ședința din 17 ianuarie 2021, a recunoscut echipa FC Florești responsabilă de implicare în activități legate de manipularea de meci, transmite Știri.md.

Prin urmare, FC Florești este sancționată cu excluderea din Campionatul Republicii Moldova la fotbal, ediția 2021/22, Divizia Națională, cu retrogradarea într-o divizie imediat inferioară (Divizia A).

Prezenta Hotărâre intră în vigoare și este executorie din data de 17 ianuarie 2022.

Hotărârea Comitetului de Etica al FMF poate fi atacata cu apel la Comitetul de Apel al FMF în conformitate cu prevederile Regulamentului FMF privind organizarea si funcționarea Comitetului de Etica.

„Vă rugăm, stimați oameni ai legii, oameni de fotbal, dragi suporteri, să susțineți Federația în lupta aprigă cu cei care distrug fotbalul prin acțiuni de corupție legate de meciuri aranjate și pariuri ilegale.  

Numai împreună vom reuși să tratăm fotbalul moldovenesc de acest virus, care a împânzit întreaga lume, inclusiv comunitatea noastră fotbalistică.  

Împreună pentru un fotbal CURAT!”, se arată în apelul Federației Moldovenești de Fotbal către întreaga comunitate fotbalistică din țară și către organele de drept din Republica Moldova

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării