main logo
518

FC Barcelona și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon

FC Barcelona este pregătită de noua ediţie a Ligii Campionilor, care debutează săptămâna viitoare. Clubul catalan şi-a prezentat cel de-al treilea echipament pentru noul sezon, în care echipa va juca exclusiv în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

FC Barcelona și-a prezentat echipamentul pentru noul sezonFoto: publika.md

Conform oficialilor clubului, echipamentul este rezultatul procesului artistic la care au luat parte tinere talente din Barcelona și oferă reinterpretarea creativă a tradiționalelor dungi blaugrana, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Ele simbolizează legătura strânsă dintre club și oraș, prin încorporarea cartierelor în designul tricoului, așa cum au fost imaginate de către acești tineri artiști talentați.

Echipamentul este produs exclusiv din poliester reciclat din sticle de plastic, care au fost topite pentru a produce un material foarte fin, generând o țesătură care nu doar optimizează performanța sportivă, ci și oferă o amprentă redusă de carbon.

O parte din fotbalişti deja a testat noul echipament. De exemplu, Frenkie De Jong a jonglat la prezentare, iar Memphis Depay a dansat pe ritmuri de salsa.

Barcelona va evolua în această ediție a Ligii Campionilor în grupa E, alături de Bayern Munchen, Benfica Lisabona și Dinamo Kiev.

Catalanii vor juca primul meci marţi, 14 septembrie, cu Bayern Munchen. Peste o zi va debuta în grupele Ligii Campionilor şi Sheriff. Tiraspolenii se vor confrunta pe teren propriu cu Şahtar Doneţk. Ambele partide vor începe la ora 22:00 şi vor fi transmise în direct pe PRIME şi CANAL 3.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării