main logo
279

FC Barcelona s-a calificat în finala Supercupei Spaniei

FC Barcelona s-a calificat în finala Supercupei Spaniei. Catalanii au dispus de Real Sociedad doar după loviturile de departajare.

FC Barcelona s-a calificat în finala Supercupei SpanieiFoto: fcbarcelona.com

În timpul regulamentar scorul a fost de 1-1, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Fără Lionel Messi, gruparea "blaugrana" a marcat prima. În minutul 37, Antoine Griezmann a intrat în careu și a centrat pentru Frenkie de Jong, care a înscris cu capul în poarta apărată de Alejandro Remiro.

Imediat după pauză, același Frenkie de Jong a respins mingea cu cotul în propriul careu, iar centralul José Luis Munuera Montero a acordat penalty pentru echipa din San Sebastian.

Mikel Oyarzabal a executat impecabil lovitura de la 11 metri și a restabilit egalitatea pe tabelă.

În prelungiri cele două formații nu au reușit să marcheze, iar la loviturile de departajare, Barcelona a fost mai bună și s-a impus cu 3-2. Golul decisiv a fost marcat de Riqui Puig.

FC Barcelona își așteaptă acum adversarul din finală. Catalanii vor lupta pentru trofeu cu învingătoarea din cealaltă semifinală, Athletic Bilbao - Real Madrid. Partida este programată în această seară la Malaga.

Dacă "galacticii" vor reuși să se califice, atunci deja duminică seară ar putea avea loc primul El Clasico al acestui an, cel dintre Real Madrid și Barcelona.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării