main logo
496

Elevii lui Petru Caduc au obținut medalii la memorialul de box Algirdas Șoțikas

Toți elevii antrenorului emerit Petru Caduc de la Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni) care au participat la ediția din anul curent a memorialului ”Algirdas Șoțikas”, desfășurat la Kaunas (Lituania), s-au învrednicit de medalii.

Medalii la memorialul de box Algirdas Șoțikas, elevilor lui Petru CaducMedalii la memorialul de box Algirdas Șoțikas elevilor lui Petru Caduc

Alexei Zavatin (categoria supergrea) a devenit câștigător al turneului. Dumitru Galogoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg) au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Ion Ursu (60 kg) a obținut medalia de bronz, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

”A fost un turneu valoros. Cel mai important lucru, în opinia mea, este că fiecare membru al lotului moldovean a susținut în ring minimum două meciuri. Alexei Zavatin a câștigat într-o manieră convingătoare, fapt ce m-a bucurat foarte mult. Au boxat așa cum le-am cerut și coechipierii săi. Astfel, am mai făcut un pas spre podiumul de premiere ale viitoarelor turnee, în special, Campionatele Europene, Mondiale, Jocurile Olimpice”, a declarat astăzi într-o conferință de presă Petru Caduc.

Cu excepția lui Ion Ursu, toți sunt multipli campioni naționali, iar Dumitru Galogoț, Vasile Belous și Alexei Zavatin sunt maeștri internaționali.

Memorialul ”Algirdas Șoțikas” s-a desfășurat a 22-a oară. Boxerii din Grimăncăuți au participat și la ediția precedentă în cadrul cărei Veaceslav Gojan a fost desemnat cel mai bun boxer al turneului. El este cel mai performant pugilist moldovean din toate timpurile, având în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și titlul de campion european (Ankara, 2011).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării