main logo
352

Eintracht Frankfurt a câştigat Cupa Germaniei la fotbal după 30 de ani

Eintracht a trecut în finală, cu scorul de 3-1, de campioana Bayern Munchen, care a ratat astfel şansa de a realiza 'dubla' în acest sezon.

Eintracht Frankfurt a câştigat Cupa Germaniei la fotbal după 30 de aniEintracht Frankfurt a câştigat Cupa Germaniei la fotbal după 30 de ani

Omul meciului de pe Olympiastadion din Berlin a fost croatul Ante Rebic, care a marcat de două ori pentru Eintracht, în minutele 11 şi 82, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro

Polonezul Robert Lewandowski a înscris singurul gol al lui Bayern, în repriza secundă (min.53), rezultatul final fiind stabilit de Mijat Galinovic, în prelungiri (min.90+6).

Bavarezii au contestat vehement decizia centralului Felix Zwayer care în minutul 90+4, la scorul de 2-1, le-a refuzat o lovitură de la 11 m la faultul lui Kevin Prince Boateng asupra lui Javi Martinez. Nici măcar proba video nu l-a convins pe arbitru!

Jucătorii lui Bayern, campionii actualei ediţii din Bundesliga, nu au reuşit astfel să-i ofere un nou trofeu Jupp Heynckes la ultimul său meci ca antrenor al bavarezilor.

Succesorul lui Heynckes la conducerea tehnică a lui Bayern Munchen va fi chiar antrenorul lui Eintracht Frankfurt, Niko Kovac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării