main logo
642

Echipa Topspin USM a câştigat campionatul Chişinăului la tenis de masă

Echipa Topspin USM a câştigat în weekend, la sala specializată a Universităţii de Stat din Moldova, campionatul Chişinăului la tenis de masă.

Echipa Topspin USM a câştigat campionatul Chişinăului la tenis de masăFoto: moldpres.md

În componenţa ei au evoluat Dan Sofronii, Daniil Titov, Afanasie Mutcoglo, Victor Câssa şi Alexandru Policiuc. Echipa este antrenată de Natalia Smirnova, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Campioana a repurtat victorii în toate meciurile disputate în primul tur (septembrie curent) şi în etapa a doua, totalizând 40 de puncte. În prima fază a campionatului, aceasta a învins-o cu scorul 4-3 pe principala contracandidată la titlul de campioană, formaţia Franzeluţa, iar în turul doi a întrecut-o cu scorul 4-1.

Franzeluţa a acumulat 37 de puncte şi a ocupat locul doi, iar clasata pe locul trei Smart Credit a adunat 36 de puncte.

La campionat au participat 11 echipe. În meciurile individuale, surpriza principală a produs-o cadetul Sergiu Şchiopu, care a reprezentat formaţia Şcolii sportive nr.8. El i-a învins pe maestrul internaţional Vladimir Semipeadnîi (3-1) şi maestrul sportului Veniamin Dubrovin (3-0). „A fost o surpriză şi pentru mine”, a declarat sportivul pentru agenţie.

Campionatul s-a desfăşurat pentru a 19-a oară. Topspin USM a devenit câştigătoare a doua oară consecutiv. Pe 10-11 noiembrie, la sala specializată a Universităţii de Stat a Moldovei va avea loc campionatul naţional.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării