main logo
304

Echipa Sheriff a devenit deținătoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal

Echipa Sheriff Tiraspol a devenit ieri, la stadionul Zimbru, posesoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2018-2019.

Echipa Sheriff a devenit deținătoarea Cupei Moldovei Orange la fotbal

În meciul final ea a învins-o, în timpul suplimentar, pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ribeiro Leandro cu o lovitură de cap expediată din vecinătatea careului mic, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

”Toți jucătorii din teren au dat dovadă de o mare dorință de a învinge. Ei au demonstrat că pot juca la egal cu o echipa ca Sheriff. Dacă ar fi fost posibil i-aș fi trimis pe gazon pe toți cei 18 jucători, pentru că erau într-o bună formă sportivă”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

”A fost multă nervozitate în acest meci și în ajunul lui. Câțiva jucători de bază sunt accidentați. Dar, până la urmă am învins și felicit echipa cu ocazia victoriei repurtate”, a spus antrenorul formației Sheriff, Zoran Zekic.

Sheriff a evoluat în următoarea componență: Zvonimir Mikulić, Mihail Ghecev, Jose Jurado (Yuri Kendysh, 70), Cristiano, Alexandr Belousov, Gheorghe Anton, Vladimir Kovačević, Evgheni Oancea (Antun Palic, 46), Evgheni Berco (Leandro, 46, Jaroslaw Jach, 117), Mateo Sušić, Veaceslav Posmac.

Sfântul Gheorghe a jucat cu următorul ”11”: Nicolai Cebotari, Maxim Focșa, Andrei Novicov, Alexandr Suvorov, Alexandru Boiciuc, Sergiu Istrati (Dmitri Mandrîcenco, 97), Garegin Kirakosyan (Artiom Carastoian, 81), Petru Ojog, Serghei Svinarenco (Vladimir Ghinaitis, 90), Eugeniu Slivca (Vitalie Plămădeală, 53), Artiom Rozgoniuc.

Arbitru: Istvan Kovacs, asistenți; Vasile Florin Marinescu, Mihai-Ovidiu Artene (toți din România); al patrulea oficial, Alexandru Tean; Observator, Veaceslav Cebotari; Delegat, Sergiu Lisnic  (toți din R. Moldova).

Cartonașe galbene: Svinarenco (45), Ghecev (77), Kendysh (99), Rozgoniuc (108), Focșa (108).

La meci au asistat  5250 de spectatori.

În pauză, Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) a organizat un un show excepțional de lasere și lumini, care a culminat cu prezentarea noii Cupe a Moldovei Orange. 

La ceremonia de premiere au participat președintele FMF Leonid Oleinicenco și Secretarul general al Federației Nicolae Cebotari. În premieră, finala Cupei Moldovei Orange a fost transmisă în direct la postul de televiziune SPORT 1, care este în grila mai multor operatori prin cablu din Republica Moldova și de peste hotare.

Sheriff și-a trecut în palmares a zecea Cupă a Moldovei după cele obținute în anii 1999, 2001, 2002, 2006, 2008, 2009, 2010, 2015 și 2017.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării