main logo
370

Echipa națională de fotbal a suferit eșec în meciul cu Islanda

Echipa națională de fotbal a suferit înfrângere (0-3), sâmbătă, 7 septembrie, la Reykjavik , în meciul tur disputat cu reprezentativa Islandei în preliminariile Campionatului European, grupa H.

Echipa națională de fotbal a suferit eșec în meciul cu Islanda

”Tricolorii” au început relativ bine meciul, au avut un procentaj bun al posesiei balonului timp de aproximativ un sfert de oră după care au cedat din ritm și inițiativa a trecut de partea gazdelor, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Golul marcat în minutul 31 de Sigthórsson a fost o consecință logică a superiorității lor teritoriale. Jocul naționalei noastre nu s-a legat nici în repriza secundă, în special, în faza ofensivă. Greșelile comise în apărare au condiționat alte două goluri înscrise pentru gazde de B. Bjarnason (55) și Bödvarsson (77).

Selecționata moldoveană a evoluat în următoarea componență: Alexei Koșelev,  Dinu Graur,  Victor Mudrac,  Igor Armaș,  Oleg Reabciuk,  Eugeniu Cebotaru,  Artur Ionița,  Cătălin Carp (15 Iaser Țurcan, 67), Radu Gânsari (17 Constantin Sandu, 80),  Vadim Cemârtan (20 Maxim Cojocaru, 65), Alexandru Suvorov.

A fost debutul la prima reprezentativă a țării pentru Victor Mudrac (Petrocub-Hâncești), Maxim Cojocaru (Sheriff Tiraspol) și antrenorul interimar Semion Altman.

La meci au fost prezenți aproximativ 50 de suporteri moldoveni din Islanda, Marea Britanie, Rusia și R. Moldova. A fost a treia înfrângere suferită de echipa națională în preliminariile Campionatului European 2020 după eșecurile anterioare cu scorul 0-4 înregistrate în partidele cu selecționatele Franței și Turciei. 

Echipa națională a obținut o singură victorie, 1-0 pe teren propriu în meciul desfășurat în compania echipei Andorrei. Pe 10 septembrie ea va juca la stadionul Zimbru partida retur cu formația Turciei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării