main logo
457

Echipa Franţei se va strădui să marcheze un gol rapid în meciul de la Chişinău

Căpitanul echipei Franţei, campioană mondială en-titre, portarul Hugo Lloris a declarat ieri la conferinţa de presă de la stadionul Zimbru, în ajunul meciului cu formaţia Moldovei din preliminariile Campionatului European 2020, că coechipierii se vor strădui să înscrie un gol rapid.

Echipa Franţei se va strădui să marcheze un gol rapid la ChişinăuEchipa Franţei se va strădui să marcheze un gol rapid la Chişinău

„Pentru a fi mai siguri pe situaţie, pe tot parcursul meciului, echipa va face tot posibilul să înscrie din start un gol rapid”, a spus el, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Antrenorul echipei franceze, Didier Deschamps a subliniat că este important să înceapă turneul cu un rezultat bun. „Sper că vom crea multe ocazii periculoase la poarta adversă şi obligatoriu vom înscrie goluri. Noi trebuie să învingem, să demarăm cu o victorie. Ne satisface doar trei puncte obţinute”, a remarcat tehnicianul. 

Gazdele vor aborda partida cu un handicap din start. Din cauza unei accidentări nu va juca căpitanul echipei, Alexandru Epureanu.  În această postură va apărea în premieră mijlocaşul Artur Ioniţă. „Vom face tot posibilul ca să părăsim terenul cu capurile sus”, a declarat el. 

Potrivit antrenorului lotului moldovean, Alexandru Spiridon pe postul de fundaş central în locul lui Alexandru Epureanu va juca Cătălin Carp. „El are o prestaţie bună în campionatul Rusiei, a jucat bine şi în Liga Naţiunilor. Este un prilej legitim de mândrie să joci cu cea mai bună echipă din lume, pregătiră de cel mai bun antrenor de pe mapamond. Am putea obţine un rezultat bun doar printr-un joc la sacrificiu, cu o dăruire totală a fiecărui jucător”, a spus el. 

La meci vor asista aproximativ 500 de suporteri francezi. În ajun echipa lor a disputat o partidă amicală cu formaţia fanilor gazdelor, care a învins cu scorul 7-4. În urmă cu câteva zile zebra Valli şi maimuţa Xenia de la Grădina Zoologică din Chişinău au prezis victoria echipei moldovene. 

Meciul va începe la ora 21.45 şi va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării