main logo
933

Dublă victorie pentru Moldova la două campionate de tenis

Echipa națională masculină, dar și cea feminină de tenis au fost angrenate în lupta pentru puncte la Davis Cup și Billie Jean King Cup. Ambele echipe au reușit victorii cu 3-0 împotriva adversarilor: Azerbaidjan la masculin și Luxemburg la feminin.

Dublă victorie pentru Moldova la două campionate de tenisImagine simbol

Ilya Șnițari a început perfect ziua, victoria sa cu 2-0 la seturi a dat încredere echipei. Acesta a cedat un singur ghem, învingând cu 6-0, 6-1. Un meci mai complicat a avut Andrei Gorban, jucătorul trecut deja de 40 de ani, a reușit victoria în trei seturi, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Primul set a fost câștigat de adversarul său, Haktan Garayev. În următoarele două seturi, Gorban nu a avut deloc probleme, înregistrând un scor de 6-2 și 6-0.

Meciul de dublu a durat doar un set, echipa azerilor s-a retras după primul set. Perechea Cazac/Ciumac avea 7-6, 2-1 în momentul când meciul a fost oprit. Pentru băieți urmează ultimul meci al grupei, cu Cipru.

În Billie Jean King Cupe, moldovencele au ieșit victorioase din duelul cu Luxemburg. Arina Gamretkaia a reușit să aducă primul punct pentru naționala noastră. Aceasta a reușit o victorie în 3 seturi: 6-4, 4-6, 6-1.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării