main logo
501

Donald Trump și-a găsit de lucru: Va comenta un meci de box

Fostul preşedinte american Donald Trump a semnat un contract pentru a comenta meciul de box dintre Evander Holyfield şi Vitor Belfort, programat să aibă loc sâmbătă în Florida, informează EFE.

Donald Trump și-a găsit de lucru: Va comenta un meci de box

Potrivit societăţii Triller, Donald Trump Jr, fiul fostului preşedinte, se va alătura tatălui său la Hard Rock Hotel&Casino din Hollywood, situat în statul american Florida. Fostul lider de la Casa Albă va fi gazda evenimentului, iar împreună cu fiul său vor comenta lupta dintre fost campion mondial la categoria grea, Evander Holyfield, în vârstă de 58 ani, şi luptătorul brazilian de arte marţiale mixte, Vitor Belfort, în vârstă de 44 ani, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Evander Holyfield revine cu această ocazie în ring după mai bine de zece ani. El a boxat ultima dată în mai 2011, când l-a învins prin KO tehnic pe danezul Brian Nielsen.

Iubesc marii luptători şi marile lupte. Aştept cu nerăbdare să vă văd sâmbătă seară şi să vă împărtăşesc gândurile în ring. Nu doriţi să rataţi acest eveniment special”, a transmis Donald Trump.

În vârstă de 75 ani, Trump a găzduit multe meciuri de box în anii ‘80 şi ‘90, care s-au desfășurat la cazinourile sale din orașul Atlantic City, parte a statului american New Jersey.

Evander Holyfield îl va înlocui la meciul de sâmbătă pe un alt star al boxului american, Oscar De La Hoya, în vârstă de 48 ani, fost campion al lumii la şase categorii diferite de greutate, care a fost nevoit să renunțe la luptă după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a fost spitalizat.

Această gală a fost programată în Florida, după ce responsabilii boxului din California, unde urma să aibă loc iniţial, nu au autorizat desfăşurarea evenimentului în acest stat.

Potrivit platformei Deadline, meciul comentat de Donald Trump va coincide cu împlinirea a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie și este recunoscut ca o luptă profesionistă, nu ca o demonstrație. 

După meciul cu Vitor Belfort, programat să dureze opt reprize a câte două minute, Evander Holyfield l-ar putea înfrunta pe marele său rival american, Mike Tyson, în vârstă de 55 ani, care a revenit în ring în noiembrie 2020, când a terminat la egalitate cu Roy Jones Jr, unicul boxer din istorie care și-a început cariera în categoria semimijlocie, ajungând până în categoria grea și câștigând titluri mondiale în 4 categorii diferite.

Evenimentul sportiv mai include și meciuri de box între campionii retrași ai UFC, Anderson Silva și Tito Ortiz.

Remarcând că evenimentul este numit „Fără restricții”, jurnaliștii de la Deadline susțin că Trump „va face un comentariu de box nefiltrat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării