main logo
546

Doliu în lumea atletismului: O cunoscută maratonistă s-a spânzurat

Maura Viceconte, o cunoscută alergătoare din Italia, s-a sinucis la vârsta de 51 de ani. Familia este în stare de şoc, neputându-şi explica de ce s-a omorât fosta sportivă.

Doliu în lumea atletismului: O cunoscută maratonistă s-a spânzurat

Maura Viceconte s-a sinucis în apropiere de propria locuinţă, situată la Chiusa di San Michele, la 30 km de Torino. După prânz ea a mers să arunce gunoiul şi nu s-a mai întors. 

Partenerul său a mers s-o caute, dar priveliştea care i s-a înfăţişat în faţa ochilor a fost una teribilă. Iubita lui atârna de creanga unui copac, în grădină, transmite Știri.md cu referire la Romaniatv.net.

Sinuciderea era plănuită, bănuieşte familia, dar nimeni nu -şi explică de ce. Asta cu atât mai mult cu cât Maura Vuceconte avea un băiat în vârstă de 8 ani.

Maura Viceconte era născută pe 3 octombrie 1967 şi a reprezentat Italia în cursele de maraton de la Olimpiadele din 1996 şi 2000. 

Cea mai mare performanţă a sa a fost medalia de bronz cucerită la Campionatul European de Atletism din 1998, de la Budapesta, tot în proba de maraton.

De-a lungul carierei, Maura Viceconte a câştigat trei importante curse de maraton: Roma (1999), Viena (2000) şi Praga (2001).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării