12 februarie, 12:32
219
0
Doi luptători moldoveni vor lupta pentru bronz la Europenele de la Roma
12 februarie, 12:32
219
0

Luptătorii moldoveni de stil greco-roman Donior Islamov (67 kg) și Anatolie Popov (72 kg) vor lupta miercuri, în seara zilei, pentru a intra în posesia medaliilor de bronz la Campionatul European care se desfășoară la Roma (Italia).

Foto: moldpres.md

Donior Islamov a obținut acest drept după ce l-a învins marți în primul meci (2-1) pe Danijel Ianecic (Croația), iar apoi i-a cedat în sferturile de finală viitorului finalist al campionatului Nazir Abdullaev (Rusia, 0-4), transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Anatolie Popov a intrat în recalificări, deoarece, de asemenea i-a cedat unui finalist, Frank Staebler (Germania, 0-8).

Ambii membri ai lotului național trebuie să învingă în două meciuri, în seara zilei, pentru a deveni medaliați cu bronz.

Astăzi, în concurs se vor încadra reprezentantele lotului național de lupte feminine: Emilia Cîrîcu (50 kg), Iulia Leorda (53 kg), Mariana Draguțan (55 kg), Anastasia Nichita (59 kg), Mariana Cherdivară-Eșanu (62 kg).

La campionat participă 23 de campioni europeni și mondiali din anul trecut. Printre ei figurează și Victor Ciobanu, care a devenit campion continental în 2019 la București (România), dar care la ediția curentă a cedat în primul meci disputat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter