5 dec, 2019 16:02
195
0
Doi luptători moldoveni au participat la Cupa Națiunilor Europene
5 dec, 2019 16:02
195
0

Luptătorii moldoveni Victor Ciobanu și Piotr Ianulov au participat la Cupa Națiunilor Europene ”Alrosa”, desfășurată la Moscova (Rusia), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil.

Foto: moldpres.md

Victor Ciobanu (60 kg) a evoluat în turneul de lupte greco-romane și s-a clasat pe locul trei. Piotr Ianulov a concurat la lupte libere și s-a situat pe locul patru, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

”Este o competiție în care accentul este pus pe aspectul financiar, show, propagarea luptelor. La aceasta participă doar cei mai valoroși luptători din lume și faptul că am avut doi reprezentanți este o onoare, o apreciere înaltă a nivelului luptelor din țara noastră”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul lotului național de lupte greco-romane, Mihail Cucul.

Turneul este din seria Grand Prix și, conform formatului său, reunește un număr limitat de participanți în funcție de valoarea lor, locurile ocupate în clasamentul mondial. La actuala ediție au participat 46 de sportivi din 15 țări.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter