main logo
387

Divizia Națională: Zimbru pierde la limită și la Hîncești

Zimbru Chișinău continuă evoluția slabă în Divizia Națională și se află în continuare pe pen-ultimul loc din clasament. Aceștia au pierdut la Hîncești, scor 1-0 în fața formației Petrocub. Singurul gol al meciului a fost marcat de Dan Taras în minutul 80.

Divizia Națională: Zimbru pierde la limită și la Hîncești

În etapa a 8-a a campionatului, Sheriff a bătut cu 4-0 pe Speranța Nisporeni și și-a consolidat avansul în fruntea clasamentului, pe fundalul unui egal, scor 1-1 a echipelor de pe locurile 2 și 3, transmite Știri.md cu referire la Agora

Sheriff conduce în clasament cu 18 puncte, urmat de Sfântul Gheorghe și Milsami Orhei cu câte 15 puncte. În clasament urmează Speranța și Petrocub, cu 12 puncte fiecare și Dinamo Auto cu 11 puncte.

La coada clasamentului se află FC Codru, cu un singur punct din 8 meciuri, și -16 la diferența dintre golurile primite și cele marcate.

Meciurile au loc în cadrul Campionatului Național al Moldovei la Fotbal. Actuala ediție a început în luna martie a acestui an și se va desfășura până în luna noiembrie. Sunt în total 28 de runde, iar fiecare echipă joacă câte 4 meciuri cu restul participantelor, de două ori pe teren propriu și de două ori în deplasare.

Campioana va participa în ediția 2020-2021 a UEFA Champions League, în timp ce locul 2 și 3 vor participa în UEFA Europa League, 2020-2021. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării