main logo
332

Divizia Națională: Milsami urcă pe locul 2 după meciul cu Dacia-Buiucani

Milsami are șase victorii consecutive în Divizia Națională.

Divizia Națională: Milsami urcă pe locul 2 după meciul cu Dacia-BuiucaniFoto: IPN

Echipa antrenată de Serghei Dubrovin a urcat pe locul 2 după ce a învins-o pe teren propriu pe Dacia-Buiucani, cu 2-0, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Dragan a transformat penalty-ul din minutul 69, iar Nazar a stabilit scorul final în ultimul minut.

„A fost un meci greu pentru că tinerii jucători de la Dacia s-au apărat exemplar. E mai ușor de jucat cu echipe care prestează un fotbal ofensiv”, a declarat antrenorul echipei Milsami, Serghei Dubrovin.

Milsami a egalat-o la puncte pe echipa Petrocub, care nu a reușit să câștige pe terenul lui Dinamo-Auto. Echipa din Hâncești a condus timp de 68 de minute la Ternovca. 

Țurcan a deschis scorul în minutul 2, dar Paireli a egalat în minutul 70. În minutul 90+6, Plătica putea aduce victoria pentru Petrocub, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. Plătica a transformat mai întâi, dar arbitrul Piotr Stoianov a indicat repetarea loviturii.

Astăzi se dispută meciul Zimbru - Speranța, iar pentru joi este programată partida Codru - FC Florești. Meciul Sheriff - Sfântul Gheorghe a fost amânat pentru că Sheriff are de jucat joi cu Dundalk în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării