main logo
378

Divizia Națională: Meciul Petrocub-Sheriff s-a încheiat nedecis

Petrocub a cerut penalty în duelul cu Sheriff, care s-a încheiat nedecis, scor 1-1. În minutul 38, fundașul Andrej Lukic a atins balonul cu mâna, dar arbitrul Gabriel Tupicica nu a arătat la punctul cu var.

Divizia Națională: Meciul Petrocub-Sheriff s-a încheiat nedecisFoto: Ipn.md

„Un episod asemănător s-a produs la meciul de la Tiraspol și arbitrul a dictat penalty. După asemenea faze în poarta noastră se dictează penalty”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu, transmite Știri.md cu referire la IPN

Petrocub a întrerupt seria din 13 victorii consecutive ale tiraspolenilor. „Nu am văzut calitate nici în apărare, nici în atac. Gazdele mereu au fost periculoase pe contraatac”, a spus tehnicianul Sheriffului, Zoran Zekic.

De remiza Petrocubului a profitat Sfîntul Gheorghe care s-a distanțat la 5 puncte după victoria în fața lui Dinamo-Auto, scor 1-0. Bardîș a parat penalty-ul din minutul 61, executat de armeanul Kirakosyan, dar portarul oaspeților nu a putut interveni și la șutul lui Mandrîcenco din minutul 75.

La Orhei, Milsami și Speranța s-au despărțit nedecis, scor 0-0. Cel mai aproape de gol a fost Stînă, care a lovit de 2 ori bara.

Zimbru a obținut a 3-a victorie a stagiunii, 2-0 cu nou-promovata Codru, care a ratat cu poarta goală în prima repriză. Postică și Pîslă au marcat cele două goluri  ale „galben-verzilor” în ultimul sfert de oră.

În clasament, liderul Sheriff are un avans de 12 puncte față de Sfîntul Gheorghe cu 7 etape până la finalul campionatului. Podiumul este completat de Petrocub, care și-a păstrat avansul de 7 puncte față de Milsami.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării