main logo
802

Divizia Națională la fotbal a revenit după o pauză de aproape o lună

Divizia Națională la fotbal a revenit după o pauză de aproape o lună. În primele trei partide ale etapei a 27-a favoritele au obținut victorii.

Divizia Națională la fotbal a revenit după o pauză de aproape o lună

Liderul Sheriff Tiraspol a dispus de Dacia-Buiucani cu scorul de 4-0, într-un meci disputat la Vadul lui Vodă. "Viespile" au preluat conducerea la finalul primei reprize după autogolul lui Vasile Bîtlan. "Galben-negrii" s-au dezlănțuit și au mai marcat de trei ori până la final prin Frank Castaneda, Nadrey Dago și Adama Traore, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"În prima repriză fotbaliștii noștri din ofensivă nu au jucat așa cum le-am cerut, însă totuși am marcat. La pauză am dat câteva indicații și în repriza a doua a fost mai vesel. Au avut ocazia să joace și cei care au evoluat mai puțin în acest sezon.", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Iurii Vernidub.

"Nu vreau să comentez arbitrajul, dar când jucătorul echipei adverse nu dă voie fotbalistului nostru să introducă mingea din aut asta e clar că e cartonaș galben. Putea fi al doilea cartonaș în minutul 50 și meciul putea avea alt deznodământ. Nu știu de ce arbitrul a avut frică să ia decizia, nu știu de ce trebuie să-i privelegiem pe Sheriff, deoarece e o echipă destul de matură. În meciul cu niște copii, cred că nu trebuie să le dăm niciun privelegiu. Asta arată cel puțin urât pentru fotbalul moldovenesc. Nu e dezvoltare, ci nimicirea fotbalului.", a menționat antrenorul Dacia-Buiucani, Andrei Martin.

Sfântul Gheorghe Suruceni a surclasat-o pe Speranța Nisporeni cu scorul de 3-0. Alexandru Suvorov a marcat în prima repriză, iar în mitanul secund au înscris câte un gol Victor Stână și Adam Aliyu.

Dinamo-Auto Tiraspol a obținut o victorie mai dificilă cu ultima clasată Codru Lozova. Echipa antrenată de Igor Dobrovolski s-a impus la limită cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de tânărul atacant Dan Pușcaș în minutul 82.

Celelalte două partide din această etapă se vor disputa luni. Milsami Orhei se va confrunta cu FC Florești la Tighina, iar Petrocub Hâncești va juca pe teren propriu cu Zimbru Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării