11 februarie, 03:33
365
0
Dezvăluire uluitoare a căpitanului unei echipe din Premier League
11 februarie, 03:33
365
0

Căpitanul celor de la Watford, Troy Deeny, a dezvăluit cum a devenit alcoolic. Anunțul a devenit public în cadrul lansării #KickOffAConversation, campanie ce susţine persoanele care trec prin momente grele.

Troy Deeny a devenit alcoolic, după ce bunicul, bunica şi tatăl, persoanele care l-au crescut, au murit într-o perioadă scurtă de timp, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

„Pe parcursul a 18 luni, mi-am pierdut bunica, bunicul şi tatăl. Trei persoane care m-au crescut au dispărut şi m-am refugiat în alcool. Totul este o binecuvântare, pentru că am trecut prin asta şi am învăţat ce e de făcut. 

De exemplu, dacă îl văd pe fratele meu că nu se simte bine, îl întreb ce e în neregulă, insist să vorbească cu mine”, a povestit liderul celor de la Watford.

După ce şi-a pierdut tatăl şi bunicii, atacantul a fost condamat la zece luni de închisoare, în 2012, după o bătaie pornită pe fondul consumului excesiv de alcool. 

Aflat la prima abatere, fotbalistul a stat în arest doar trei luni. Apoi, şi-a continuat cariera la cel mai înalt nivel în fotbalul englez, a devenit căpitanul lui Watford în Premier League şi a jucat în finala Cupei Angliei din sezonul trecut împotriva celor de la Manchester City. 

Acum are și o situație financiară foarte bună, dar a fost marcat de perioada grea a existenței sale. Deeny spunea în 2015: 

„Sunt mult mai fericit acum. Înainte, mă trezeam noaptea speriat că trebuie să îi plătesc mamei cele 50 de lire sterline pentru chirie. Asta înseamnă presiune…faptul că sunt căpitanul lui Watford în Premier League nu e o presiune, asta este doar o bucurie”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter