main logo
363

Daniil Titov şi Natalina Brânză au devenit campioni naţionali la tenis

Daniil Titov (Chişinău) şi Natalina Brânză (Bălţi) s-au învrednicit de titlurile de campioni naţionali la tenis de masă (juniori), ediţia 2019.

Daniil Titov şi Natalina Brânză au devenit campioni naţionali la tenis

Turneul masculin a reunit 52 de participanţi, care au fost divizaţi în 16 grupe preliminare. Primii clasaţi din fiecare serie au acces pe tabloul principal, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md

În semifinală, Daniil Titov l-a învins cu scorul 4-2 pe Dan Sofroni din capitală, iar în finală l-a devansat cu 4-1 pe Felix Cosmolici, care se antrenează în ultimul timp la un club din Germania. 

Pe locul trei s-a situat Dan Sofroni, care l-a întrecut cu scorul 4-1 pe Vasile Harea din Călăraşi.

Concursul feminin a adunat 24 de sportive. În primul meci semifinal, Natalina Brânză a întrecut-o cu scorul 4-0 pe sora sa, Vitalina. În cealaltă semifinală, Diana Gurschi din Mereni (Anenii Noi) a devansat-o cu 4-0 pe Vlada Caraulinaia (Chişinău). Natalina Brânză, jucătoare defensivă, a câştigat cu scorul 4-2 finala disputată cu Diana Gurschi, care preferă stilul de joc ofensiv.

„A fost un campionat competitiv, interesant. Au învins cei mai buni dintre participanţi. Ei vor reprezenta ţara la diferite turnee internaţionale de anvergură din acest an. Sper să facă acest lucru cu succes”, a declarat pentru mass-media la finele competiţiei preşedintele Federaţiei municipale de profil, Marc Granovschi, care va organiza pe 23-23 martie curent la sala USM un turneu rezervat veteranilor cu ocazia împlinirii a 75 de ani.

Elevii antrenorului Natalia Smirnova din capitală, care activează la USM, au obţinut cele mai multe distincţii la acest campionat - şapte (trei locuri întâi, trei locuri două şi un loc trei). Cu puţin au rămas în urma lor reprezentanţii Şcolii specializate din Bălţi, care s-au învrednicit de şase medalii (două locuri întâi, două locuri doi şi două locuri trei).

Картинки по запросу Natalina Brânză

img19002008

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării