main logo
2378

Daniel Procopciuc, campion european la armwrestling pentru a șaptea oară

Sportivul moldovean Daniel Procopciuc a devenit, pentru a șaptea oară, campion european la armwrestling, brațul stâng, anunță Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Daniel Procopciuc, campion european la armwrestling pentru a șaptea oarăFoto: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Potrivit MEC, Daniel Procopciuc a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la competiția continentală din Slovacia, la categoria de greutate de până la 75 kg, transmite Știri.md.

De menționat că Daniel Procopciuc este și multiplu campion mondial la această probă sportivă. 

Campioană europeană a devenit și Marina Iordachi (-80 kg), la aceeași probă, trecându-și cu această ocazie al treilea titlu continental printre senioare.

Un alt sportiv - Tiberius Țurcan, a intrat în posesia medaliei de argint, atât la brațul drept, cât și la cel stâng, după ce a cucerit anterior și medalia de aur, la categoria de vârstă juniori.

„Participarea sportivilor noștri la Campionatul European de armwrestling, care a avut loc în Bratislava, Slovacia, a fost posibilă cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării”, mai scriu reprezentanții MEC. 

Foto: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării