main logo
416

Cupa Mondială: Microbiștii vor fi obligați să prezinte test COVID

Fanii care vor participa la Cupa Mondială trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ la sosirea în Qatar, au anunțat organizatorii.

Cupa Mondială: Microbiștii vor fi obligați să prezinte test COVID

Aceștia au mai spus că toți vizitatorii de peste 18 ani trebuie să descarce o aplicație telefonică guvernamentală care urmărește localizarea și starea de sănătate a persoanelor, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Copiii de la șase la 17 ani trebuie să aibă un rezultat negativ la un test PCR sau la unul rapid, efectuat în cele 48 de ore dinaintea sosirii.

Vaccinarea nu este obligatorie pentru cei 1,2 milioane de vizitatori așteptați pentru turneul care se desfășoară între 20 noiembrie și 18 decembrie.

Turiștii trebuie însă să poarte măști de protecție în toate mijloacele de transport în comun, pe care mulți le vor folosi pentru a ajunge la cele opt stadioane din Doha și din împrejurimi. De asemenea, orice persoană care va fi testată pozitiv în timp ce se află în Qatar va trebui să se izoleze în conformitate cu legea Ministerului Sănătății.

Competiția va avea loc în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022.

Qatarul se așteaptă la peste un milion de vizitatori în timpul Cupei Mondiale pe teritoriul său, care are mai puţin de trei milioane de locuitori.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării