main logo
361

Cupa Mondială 2018. Messi a jucat o singură finală, în 2014

Este idolul unei întregi generaţii, dar reuşitele de la echipa de club nu au fost completate cu succese la echipa naţională. Messi a jucat finala ultimului Mondial şi are de luat o revanşă în Rusia, alături de reprezentativa Argentinei.

Cupa Mondială 2018. Messi a jucat o singură finală, în 2014

Este urmaşul lui Maradona şi reprezintă inima Barcelonei. Fotbalist cu dribling năucitor şi cu simţul golului în sânge, Messi ţine capul de afiş în fotbalul mondial de mai bine de un deceniu. 

La fel ca rivalul său Cristiano Ronaldo, argentinianul a câştigat titluri după titluri, trofee după trofee, dar nu a reuşit să-şi apropie titlul suprem - cel de campion mondial, transmite știri.md cu referire la stiri.tvr.ro.

Cel mai aproape s-a aflat în 2014, când Argentina a jucat finala Cupei Mondiale împotriva Germaniei. Atunci, Lionel şi argentinienii săi au pierdut după prelungiri. 

Acum, jucătorul care a marcat doar cinci goluri în 15 meciuri la Mondiale vrea să recupereze terenul pierdut şi să ajungă, alături de Kempes şi Maradona, în Panteonul campionilor mondiali ai Argentinei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării