30 iun, 2020 12:52
322
0

Cupa Moldovei va avea o nouă deținătoare

30 iun, 2020 12:52
322
0

Astăzi, pe stadionul Zimbru va avea loc cea de-a 29-a finală a Cupei Moldovei la fotbal. Se vor duela Petrocub și Sfântul Gheorghe, care țintesc primul trofeu din istorie.

Cupa Moldovei va avea o nouă deținătoareFoto: ipn.md

În semifinale, Petrocub a eliminat deținătoarea în exercițiu a trofeului, Sheriff, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„În finală întâlnim un adversar destoinic, organizat la toate capitolele, ceea ce o spun și rezultatele. Ne dorim foarte mult victoria. Sper să placă meciul și telespectatorilor. Și sper că după acest meci vom pleca cu capul sus”, a declarat antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

Sfântul Gheorghe a jucat în ultimul act al Cupei Moldovei și anul trecut, dar a fost învinsă de Sheriff cu 0-1. „Este a doua noastră finală și vom da totul pentru a obține cupa, ceea ce nu ne-a reușit anul trecut”, a spus antrenorul formației Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Meciul se va desfășura fără suporteri, însă aceștia vor avea posibilitatea să-și încurajeze favoriții prin intermediul aplicației Zoom. În incinta arenei Zimbru au fost instalate 5 ecrane mari, pe care fanii vor apărea în timpul meciului. Finala va începe de la ora 21:00 și va fi arbitrată de bielorusul Amine Kourgheli.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter