main logo
400

Cupa FMF: Echipa de veterani a Chişinăului a câştigat turneul internațional

Selecţionata de veterani a Chişinăului a devenit ieri, la Vadul lui Vodă, câştigătoarea turneului internaţional de fotbal „Cupa FMF”, ediţia a 12-a.

Cupa FMF: Echipa de veterani a Chişinăului a câştigat turneulCupa FMF: Echipa de veterani a Chişinăului a câştigat turneul

În meciul final, aceasta a învins cu scorul 5-2 reprezentativa oraşului Pinsk (Belarus). Marcatori: Alexandru Popovici (8, 38), Alexandru Golban (27), Valeriu Andronic (43), Eduard Munteanu (67) - Igor Pronevici (32), Boris Balanovici (55), transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

În disputa pentru locul trei, formaţia oraşului Constanţa (România) a întrecut cu scorul 7-2 lotul oraşului Reni (Ucraina).

În componenţa câştigătoarei turneului au evoluat: Serghei Dinov, Ștefan Esinencu, Lilian Popescu, Vasile Arlet, Alexandru Guzun, Oleg Șișchin, Iurie Osipenco, Alexandru Golban, Iulian Bursuc, Serghei Iepureanu, Alexandru Popovici, Radu Rebeja, Igor Dobrovolschi, Arcadie Andronic, Valeriu Andronic, Eduard Munteanu, Vlad Copoț, Marin Spînu, Vasile Toloconicov.

Echipa a fost pregătită de Anatol Teslev. „Toţi sunt orgolioşi, toţi vor să câştige şi n-a fost deloc uşor să ne clasăm pe primul loc”, a declarat tehnicianul pentru agenţie. „Unii dintre ei ar mai putea evolua cu succes şi la echipe din campionatul Diviziei Naţionale”, a opinat în prima zi de concurs preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu. 

Turneul s-a desfăşurat pentru a 12-ea oară. Ediţia din anul curent a fost consacrată memoriei veteranului Iurie Conusevici, care a dirijat mai mulţi ani activitatea formaţiilor de veterani din ţară în cadrul FMF. Echipa chişinăuiană a câştigat competiţia pentru a şasea oară consecutiv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării