main logo
660

Cum un star din NBA care câștiga milioane de dolari a ajuns boschetar

Delonte West, fostul star al lui Boston Celtics sau Dallas Mavericks, a ajuns om al străzii după ce a pierdut cele peste 16 milioane de dolari strânse în cariera de jucător în NBA.

Cum un star din NBA care câștiga milioane de dolari a ajuns boschetar

Un clip în care West apare pe stradă, dezbrăcat, după ce ar fi fost implicat într-o bătaie, le-a atras atenția mai multor colegi sau oameni care sunt implicați acum în baschetul din Statele Unite, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

„Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul său coleg.

Cine este Delonte West, fostul jucător din NBA

Cele mai importante momente ale carierei lui Delonte au venit la Boston Celtics și Cleveland Cavaliers. El a evoluat 8 ani în NBA. În cele 432 de meciuri disputate, el a avut o medie de 9.6 puncte și 3.6 assist-uri.

Cariera lui a luat o turnură nedorită în 2008, atunci când a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, una care i-a adus foarte multe probleme, pe toate planurile, inclusiv cel financiar. Acesta nu este primul scandal în care este implicat fostul star, el fiind surprins într-o formă teribilă în Houston, în 2016.

Картинки по запросу Delonte West

Ce este tulburarea bipolară

Tulburarea bipolară, cunoscută anterior ca depresie maniacală, este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de dispoziție anormal de crescută. Dispoziția crescută este considerabilă și este cunoscută ca manie, sau - dacă este mai puțin intensă și simptomele de psihoză sunt absente - hipomanie.

În timpul maniei, individul se comportă sau se simte anormal de energetic, fericit sau iritabil. Indivizii adesea iau decizii nu prea gândite fără a lua prea mult în seamă consecințele. Nevoia de somn este de obicei redusă în timpul fazelor maniacale.

În timpul perioadelor de depresie, ei pot plânge, avea o perspectivă negativă asupra vieții și contact vizual slab cu alții. Riscul de suicid în rândul celor cu această boală este de peste 6 procente în timpul a 20 de ani, pe când auto-vătămarea are loc la 30–40 procente. (Sursa: Wikipedia).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării