main logo
422

Cum arată Torța Olimpică a Flacării Păcii și uniformele Jocurilor Europene

În Parcul virtual Teleport VR din Minsk au fost prezentate Torța Olimpică a Flăcării celei de a doua ediții a Jocurilor Europene, Flacăra Păcii și uniformele purtătorilor acesteia.

Cum arată Torța Olimpică a Flacării Păcii și uniformele jocurilorCum arată Torța Olimpică a Flacării Păcii și uniformele jocurilor

Totodată, a fost prezentat traseul Flacării din momentul aprinderii ei, pe data de 3 mai la Roma, până când va ajunge pe Stadionul Dinamo unde va avea loc ceremonia de deschidere a competiției, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Creat de Yulia Braychuk, designerul Comitetului European de Organizare a Jocurilor din Minsk, în colaborare cu specialiștii de la Novogrudok Gas Equipment Plant, designul torței se aliniază cu conceptul general al Jocurilor, de a inspira la visare, de a ajunge la misterele naturii bieloruse și de a umple capitala bielorusă cu energie. În Belarus, valorile olimpice și aspectul flacării sunt cel mai bine întruchipate în floarea magică Paparat-kvetka”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Purtătorii Torței vor purta uniforme în culori tradiționale, create de designerul belgian Yulia Latushkina, simbolizând pacea și puritatea, potrivit idealurilor mișcării olimpice. Timp de 50 de zile, Ștafeta Flăcării Jocurilor Europene va parcurge o distanță de 7.700 km, străbătând 55 de locații din opt țări: Italia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria, Republica Ceha, Polonia și Belarus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării