main logo
461

Cum arată mașina pe care Simona Halep o va primi la Singapore

Simona Halep s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în competiția găzduită de Singapore și este singura jucătoare care ajunge la această performanță.

Cum arată mașina pe care Simona Halep o va primi la Singapore

În primul an când a participat la Turneul Campioanelor, în 2014, Simona a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de liderul mondial de atunci, Serena Williams, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Liderul pe 2018 al ierahiei WTA (Simona Halep termină prima indiferent de rezultatele de la Singapore) și învingătoarea de la Turneul Campioanelor primesc câte un Porsche 718 Boxster GTS.

Mașina costă în jur de 100.000 de euro, consumă 8 litri de benzină la suta de kilometri, viteza la care poate ajunge e 290km/ h și prinde suta în 4,2 secunde.

Sportiva a avut probleme să ia permisul de conducere: „Am susţinut examenul de sală în 2012. Nu eram foarte focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut bine, adică 24. La examenul practic nu am avut însă probleme”, spunea, în 2013, Simona, pentru Libertatea.

După ce, în 2017, Halep a semnat un contract prin care a devenit ambasador al Mercedez-Benz România, Simo va face probabil cadou mașina. În urmă cu un an, cadoul de 8 martie din partea producătorului german de automobile a fost un Mercedes AMG SL63, dăruit cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la primul model AMG.

Simona, face parte dintr-un grup restrâns de jucătoare care au încheiat cel puțin două sezoane pe primul loc. Din anul 1975, WTA realizează clasamentul computerizat. De atunci până astăzi, doar 25 de jucătoare s-au clasat pe locul 1, iar 13 dintre ele au încheiat un sezon pe primul loc și doar 10 jucătoare au repetat această performanță.

Steffi Graf deține recordul all-time, cu 8 sezoane, urmată de Martina Navratilova, cu 7 sezoane, Chris Evert și Serena Williams, cu câte 5 sezoane, Lindsay Davenport cu 4, Monica Seles, Martina Hingis și Justine Henin 3 sezoane. Iar Simona Halep i se alătură lui Caroline Wozniacki, ambele cu două sezoane încheiate ca numǎr 1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării