main logo
1154

Cum arată Maria Sharapova după ce şi-a anunţat retragerea din tenis

Maria Sharapova, una dintre legendele tenisului mondial, şi-a anunţat retragerea din activitate la începutul acestui an.

Cum arată Maria Sharapova după ce şi-a anunţat retragerea din tenis

Rusoaica de 33 de ani a anunţat însă că va mai participa la turnee demonstrative, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Ea continuă să se antreneze şi se păstrează într-o formă de invidiat, la 3 luni după ce a spus adio sportului "alb".

Imaginile postate de MaSha pe reţelele de socializare stau mărturie. Rusoaica a postat un clip în care face exerciţii în aer liber, pentru a-şi păstra condiţia fizică.

Maria Sharapova s-a retras din tenis în februarie

Pe 26 februarie, Sharapova a anunţat că se retrage din tenis. Potrivit publicației americane The New York Times, motivul pentru care rusoaica a luat această decizie a fost problema accidentărilor tot mai dese.

Ajunsă la 33 de ani, Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului feminin din ultimii 15 ani și a devenit, în același timp, un adevărat magnet pentru contractele de sponsorizare extrem de bănoase.

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Sharapova este e una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie, după ce a fost 11 ani pe primul loc în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri, potrivit Forbes. Sursa citată susține că rusoaica a strâns în întreaga carieră o avere în jur de 300 de milioane de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării