main logo
1093

Cum a reacționat Georgina după ce Ronaldo a marcat 700 de goluri

Starul portughez, Cristiano Ronaldo, a marcat în meciul de aseară pierdut de Portugalia în fața Ucrainei, scor 2-1, golul cu numărul 700 din cariera sa de fotbalist.

Cum a reacționat Georgina după ce Ronaldo a marcat 700 de goluri

La scorul de 2-0 pentru Ucraina, Portugalia a primit o lovitură de la 11 metri, iar Cristiano Ronaldo a fost cel care a executat penalty-ul, care i-a adus golul cu numărul 700 în carieră, transmite Știri.md cu referire la sport.ro.

Georgina Rodriguez, a reacționat imediat pe rețelele de socializare într-un mod inedit. Aceasta a postat o poză care face referire la filmele cu agentul 007, James Bond, însă poza este modificată, iar Ronaldo apare în prim-plan sub denumirea de agentul 700.

"Mândru să marchez golul cu numărul 700 din carieră. Mi-ar plăcea să împărtășesc acest lucru cu toți cei care m-au ajutat să ating această bornă. Astăzi nu am reușit să obținem rezultatul dorit, însă, împreună vom reuși să ne calificăm la EURO 2020", a fost reacția lui Ronaldo la finalul partidei, după ce a reușit să marcheze golul cu numărul 700.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării