main logo
722

Cum a ales Simona Halep să sărbătorească câștigarea turneului de la Dubai

Halep - Rybakina, în finala de la Dubai. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat finala de la Dubai cu Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, după un meci extraordinar.

Cum a ales Halep să sărbătorească câștigarea turneului de la DubaiFoto: libertatea.ro

Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015 şi al 20-lea al carierei, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Sportiva a spus după meci că va sărbători acest succes la hotelul Burj Al Arab, unde va merge să ia prânzul.

„Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept”, a mărturisit Simona, potrivit gsp.ro.

Burj Al Arab este unul dintre cele mai înalte hoteluri din lume și a fost construit pe o plajă artificială din Dubai. Este recunoscut ca singurul hotel de șapte stele din lume, distincție neoficială însă. Costul total a fost de 2 miliarde de dolari.

Simona Halep a scris, sâmbătă, pe Facebook, că este fericită pentru titlul obţinut la Dubai, mai ales pentru că a luptat foarte mult pentru a-l obţine.

“Al 20-lea titlu la împlinirea a 20 de ani pentru turneul de la Dubai. Am luptat atât de mult pentru acesta şi este minunat”, a scris Halep.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării