main logo
795

Cu sucurile Naturalis, cursa de 10 km va deveni mult mai savuroasă

Naturalis este partenerul titular al distanței „10 km" al celui de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care va avea loc pe 30 septembrie 2018 în Capitală.

Cu sucurile Naturalis, cursa de 10 km va deveni mult mai savuroasă

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Acesta dispune de un asortiment larg și accesibil într-un ambalaj comod. Naturalis este cea mai bună soluție pentru cei care au grijă de propria sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de compania Orhei-Vit în 2007. Gama largă, varietatea volumului ambalajului și gustul excelent au cucerit consumatorii. Marca evoluează constant - linia este completată de gusturi noi. Astăzi aceasta este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, ceea ce este demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii „Marca anului" și alte premii internaționale.

Piața vânzărilor de sucuri și nectaruri Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări din 4 părți ale lumii: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

 Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC. Cartonul pentru formarea acestui pachet este fabricat din lemn obținut în urma exploatării forestiere responsabile, restaurării pădurii, dezvoltării sănătoase a acesteia și păstrarea întregii diversități a lumii animalelor și a plantelor. Naturalis este un partener constant al evenimentelor sportive și pentru copii din Moldova. 

Sucuri și nectare

În toamna anului 2018, Naturalis își va bucura consumatorii cu o noutate. Linia va fi completată cu încă 3 gusturi Cool Life – măr-lămâie, tropic și fructe de pădure. Aceste arome au câștigat lauda consumatorilor din Europa de Sud și Asia, iar acum vor deveni disponibile și pentru publicul larg din toate direcțiile geografice de vânzare Naturalis.

Naturalis poate fi văzut la toate evenimentele grandioase organizate de Sporter, precum și de cele mai mari federații sportive ale țării.

Naturalis - pentru noii campioni!

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018„ va avea loc pe 30 septembrie, la Chișinău. Cei care vor să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării