main logo
793

Criterium 2018: Ploaia nu îi sperie pe participanții la cursa de ciclism din Capitală

Organizatorii cursei anuale de ciclism “Chișinău Criterium” se adresează tuturor iubitorilor de ciclism și îi invită pe toți în Piața Marii Adunări Naționale pentru a susține concurenții care vor participa la cele două curse, precum și pentru a participa la cursa Velo Fun by Skoda.

Criterium 2018: Ploaia nu îi sperie pe participanții la cursa de ciclism

Cu toate că plouă, în orășelul sportiv  “Chișinău Criterium” totul este mai viu ca niciodată: voluntarii și organizatorii pregătesc traseul, iar în cortul pentru înregistrări are loc eliberarea kit-urilor de start. 

Organizatorii speră că până în momentul în care se va da startul celor două curse de 30 km și 60 km, precum și al cursei Velo Fun by Skoda, ploaia se va opri, iar vremea se va liniști, astfel încât iubitorii de ciclism să poată porni pe străzile Chișinăului. 

Scopul cursei “Chisinau Criterium 2018” este promovarea unui stil de viață sănătos și popularizarea ciclismului în rândul tinerilor și adulților, dar și desemnarea celor mai rapizi participanți. Cursa de ciclism s-a desfășurat pentru prima dată în septembrie 2014 cu sprijinul Federației de Ciclism din Republica Moldova. 

Din anul 2015, cursa este inclusă în Calendarul oficial al evenimentelor sportive al Ministerului Tineretului și Sportului din Republica Moldova. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău. 

Organizatorii Chisinau Criterium sunt organizația sportivă publică Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite din Moldova 999.md.

Vă așteptăm pe toți, în data de 13 mai, la cursa de ciclism Chisinau Criterium 2018!  

Mai multe detalii le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: criterium.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării