main logo
627

Cristiano Ronaldo, sancționat de UEFA după un gest obscen în returul cu Atletico

UEFA a deschis luni o procedură disciplinară împotriva lui Cristiano Ronaldo, pentru "conduită inadecvată", după ce fotbalistul lui Juventus Torino, a avut un gest obscen în timpul meciului cu Atletico Madrid din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ronaldo, sancționat de UEFA după un gest obscen în returul cu AtleticoRonaldo, sancționat de UEFA după un gest obscen în returul cu Atletico

Cazul lui Cristiano Ronaldo va fi analizat joi, la viitoarea reuniune a forului fotbalistic european, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Ronaldo, autorul unui hat-trick ce a adus calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor (3-0), i-a răspuns antrenorului lui Atletico, Diego Simeone, cu un gest similar făcut de acesta, cu mâna la părţile genitale, cu ocazia victoriei din tur (2-0) a echipei spaniole. 

După penalty-ul care a adus calificarea, Ronaldo şi-a pus mâna în părţile genitale şi a mimat un act sexual. Gestul atacantului portughez a stârnit amuzament pe reţelele de socializare.

Simeone le-a cerut scuze celor care s-au simţit jigniţi de gestul său. Tehnicianul a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării