main logo
719

Cristiano Ronaldo e convins ca e mai bun decat Leo Messi: Nu exista altul mai bun decat mine

Cristiano Ronaldo, marele câștigător al galei premiilor "Quinas de Ouro", în cadrul cîreia a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017, consideră ca este cel mai bun jucător din lume.

Cristiano Ronaldo e convins ca e mai bun decat Leo MessiCristiano Ronaldo e convins ca e mai bun decat Leo Messi

„Atât la nivel personal, cât și colectiv, am trăit un an de vis. Anul trecut a fost istoric la Real Madrid, pentru că am câștigat cinci trofee. Am câștigat și Balonul de Aur, premiul The Best din partea FIFA. Deci, eu cred mereu ca nu exista altul mai bun decât mine, în orice caz pe teren", a declarat Ronaldo, care a adăugat ca a mai doborât un record in 2017, prin venirea pe lume a trei copii.

"Atat pe teren, cat si in afara lui, eu incep sa devin un obisnuit al recordurilor", a mai spus vedeta portugheza.

Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mainile presedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheza, scrie ziare.com.

Ronaldo a acumulat 65% din voturi in cadrul anchetei Federatiei portugheze de fotbal, devansandu-l pe portarul lui Sporting Lisabona, Rui Patricio (18%), si pe mijlocasul lui Manchester City, Bernardo Silva (17%).

In varsta de 33 ani, Cristiano Ronaldo a cucerit pentru a doua oara consecutiv premiul "Quinas de Ouro", rezervat fotbalistului lusitan al anului, dupa ce in anul 2015 a fost desemnat cel mai bun jucator portughez din istorie, de catre Federatia din tara sa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării