main logo
1342

Cristiano Ronaldo ar urma să semneze contract cu Al Nassr în Arabia Saudită

Cotidianul spaniol Marca susţine că destinaţia lui Cristiano Ronaldo va fi în Arabia Saudită. De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, el ar fi aproape de un acord cu clubul Al Nasr, din Riad.

Ronaldo ar urma să semneze contract cu Al Nassr în Arabia Saudită

El urma să primească 200 de milioane de euro pe sezon, salariu şi sponsorizare incluse, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„CR7” ar semna pentru două sezoane şi jumătate. „Ar fi o retrogradare sportivă, compensată în mare măsură de aspectul economic”.

Antrenorul echipei Al-Nassr este francezul Rudi Garcia.

Atacantul potughez Cristiano Ronaldo ar putea ajunge în Arabia Saudită, după rezilierea contractului cu Manchester United. Cotidianul spaniol Marca reaminteşte că vara trecută a primit oferte substanţiale din Arabia Saudită.

Manchester United a reziliat contractul cu Cristiano Ronaldo. „Clubul îi mulțumește pentru contribuțiile imense avute în cele două perioade”, se arată într-un comunicat al englezilor. Cristiano Ronaldo și Manchester United au ajuns la o înțelegere pentru ca „mariajul” să se încheie, efect imediat.

Clubul Manchester United a angajat avocaţi pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru încălcarea contractului, după declaraţii făcute de fotbalist într-un interviu. Jurnalul The Guardian a notat că aproape sigur Ronaldo nu va mai juca pentru United şi că jucătorului i s-ar fi cerut să nu revină la baza de pregătire după Cupa Mondială din Qatar.

Într-un interviu acordat jurnalistului britanic Piers Morgan, Ronaldo își atacă actualul antrenor de la Manchester United, despre care spune că l-a trădat: „Nu îl respect pentru că nu mă respectă”. Starul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că s-a simţit „trădat” de Manchester United, adăugând că antrenorul Erik ten Hag şi alţi înalţi responsabili ai clubului încearcă să-l forţeze să plece.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării